Bootcamp woensdag 2 oktober

Hierbij nodigen we je (COLLEGA’S) uit voor het bootcamp voor nieuwe schoolleiders en schoolcoaches. Dit bootcamp biedt (achtergrond)informatie en handvatten voor mensen die een voortrekkersrol willen nemen in het eigen team op een leerKRACHT-school, maar die zelf de start van het programma niet hebben meegemaakt omdat die alweer een (aantal) jaar geleden was.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Vanzelfsprekend is er ruimte voor je eigen vragen en we bieden een basisprogramma aan. We zorgen daarbij voor een mix van kennis, uitwisseling met collega’s van andere scholen en zelf oefenen. We nemen tijd om te reflecteren op je rol van schoolcoach of schoolleider in het kader van leerKRACHT

Verder denken we in elk geval aan de volgende workshops:

· Wat komt er kijken bij een goede bord- en werksessie en hoe begeleid je die?
· Hoe kom je tot kleine, concrete doelen op het verbeterbord?
· Krachtige vragen stellen om je team te helpen tot verdieping te komen.
· Feedback-training.

En we nemen een moment apart met de schoolleiders om te kijken hoe zij de leerKRACHT-aanpak kunnen toepassen in hun werk.

Wanneer en waar is het?

Woensdag 2 oktober van 16:00 – 20:00 uur, inloop is vanaf 15:45 uur. 

We hopen dit bootcamp op meerdere locaties aan te kunnen bieden, waarvan één locatie centraal in het land. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Begin september zullen wij de definitieve locatie communiceren samen met het inhoudelijke programma.

Vanzelfsprekend zorgen we voor een maaltijd tijdens het bootcamp.

Hoe schrijf je je in?

Aanmelden kan t/m vrijdag 30 augustus via deze link. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het bootcamp.

In de opmerkingen kun je aangeven of je speciale dieetwensen hebt en of je inhoudelijke wensen/verwachtingen hebt voor het programma. Als bepaalde vragen meerdere keren terugkomen, kunnen we hier in het definitieve programma rekening mee houden.