Feedback, de normaalste zaak van de wereld, 14 december om 15:30 en 19:30

Binnen een verbetercultuur is feedback de normaalste zaak van de wereld. Echter, we weten ook hoe lastig het kan zijn. In dit webinar duiken we hier verder in. Naast het opfrissen van kennis over feedback, besteden we aandacht aan de rol van feedback binnen een verbetercultuur en kijken we met elkaar vooruit op zogenaamde “onbevreesde organisaties”, waar feedback de normaalste zaak van de wereld is. Hoe ziet dat eruit en wat brengt het? 

De volgende onderwerpen komen aan bod in dit webinar: 

  • Je snapt de plek van feedback binnen een verbetercultuur;
  • Je weet hoe je als Schoolcoach en Schoolleider kunt bijdragen aan het creëren van een school waarin feedback ‘de normaalste zaak van de wereld’ is; 
  • Je hebt je kennis opgefrist over wat goede en minder goed werkende feedback is; 
  • Je ziet hoe feedback en ‘veiligheid’ elkaar versterken dan wel in de tang houden. 

Doe je mee? Je kunt kiezen uit 2 momenten op donderdag 14 december:

  • 15:30-16:30 uur
  • 19:30-20:30 uur

Aanmelden kan via deze link.

Let op: dit webinar is een herhaling van het webinar van vorig schooljaar!

Vanwege het enthousiasme over dit webinar bij de deelnemers, herhalen we deze dit schooljaar. Heb je vorig jaar deelgenomen aan het webinar “Feedback, de normaalste zaak van de wereld”? Weet dan dat dit een herhaling is.

Kun je het webinar niet live volgen? 

Ongeveer een week na uitzending wordt een opname van het webinar op de leerKRACHT-Academie geplaatst. We raden echter sterk aan live aanwezig te zijn, zodat we samen kennis kunnen construeren!