Webinar dinsdag 21 november “Teamontwikkeling: schakelen naar een hogere versnelling in professioneel samenwerken”

De leerKRACHT-methodiek geeft je structuur en handvatten om met je team steeds beter en doelgerichter samen te werken aan onderwijsverbetering die impact heeft op leerlingen en studenten. Soms maak je met gemak ontwikkelstappen, terwijl het op andere momenten een stuk stroever en trager kan gaan of de ontwikkeling zelfs tot stilstand lijkt te komen.

In dit webinar richten we ons op teamontwikkeling en leer je veel voorkomende patronen in deze ontwikkeling te herkennen. We reiken je concrete en praktische handvatten aan om met je team te kunnen schakelen naar een steeds professionelere samenwerking. Zo lukt het steeds beter om alle expertise, energie en creativiteit van het team te richten op het doel en er lekt steeds minder van weg door onduidelijkheden en onderling gedoe.

De volgende onderwerpen komen aan bod in dit webinar:

  • Je (her)kent de fasen van teamontwikkeling en weet welk gedrag/interactie-patronen het samenwerken belemmeren.
  • Je weet per fase welke manieren er zijn om de teamontwikkeling te versnellen en hoe je dat concreet kunt doen, samen met je team.
  • Je durft het initiatief te nemen om gedrag/interactiepatronen die de samenwerking belemmeren bespreekbaar te maken in je team, zodat je met elkaar beweging kunt creëren.

Doe je mee? Je kunt kiezen uit 2 momenten op dinsdag 21 november:

  • 13:00-14:00 uur
  • 15:30-16:30 uur

Aanmelden kan via deze link. Kijk even in het bijgevoegde schema met de fasen van teamontwikkeling voordat je doorklikt op aanmelding en 3 registratievragen krijgt.

Kun je het webinar niet live volgen? 

Meld je dan wel aan, want dan kun je het webinar later terugkijken. We raden echter sterk aan live aanwezig te zijn, zodat we samen kennis kunnen construeren!