Webinar woensdag 20 september ’Hoe je van de ambitie de vonk van het verbeterproces maakt’ (alleen voor Jaar-2 en ervaren scholen)

Beste schoolleider/schoolcoach,

Graag nodigen we je uit voor het komende webinar voor jaar-2 en ervaren scholen op woensdag 20 september a.s. Het onderwerp van dit webinar is: 

’Hoe je van de ambitie de vonk van het verbeterproces maakt

Wanneer je aan een verbetercultuur werkt, helpt het om aan het begin van het jaar met je team een enthousiasmerende ambitie op te stellen. Maar hoe voorkom je dat de energie die je voelde bij de start, gedurende het jaar wegebt? En met wat voor ambitie geef je richting aan de stappen in het verbeterproces? We kijken met elkaar naar de plek van de ambitie in de aanpak en ritmiek, en horen en zien inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Verder kijken we naar hoe, naast de rol van ambitie, enkele andere veranderingen zijn doorgevoerd in de aanpak van Leerkracht.

De volgende onderwerpen komen aan bod in dit webinar: 

  • Je hebt meer inzicht in de manier waarop de ambitie door het jaar kan bijdragen aan duurzame schoolontwikkeling in je school
  • Je kent concrete stappen(plannen) om te komen tot de inzet van de ambitie voor duurzame schoolontwikkeling, die ook direct uitvoerbaar zijn
  • Je hebt het voorbeeld van een school gehoord, over hoe zij met ambitie de verbetercultuur versterken
  • Je hebt voorbeelden van inspirerend geformuleerde ambities gekregen
  • Je hebt kennis genomen van andere aanpassingen in de aanpak van Leerkracht

Doe je mee? Je kunt kiezen uit 2 momenten op woensdag 20 september:

Kun je het webinar niet live volgen? 

Meld je dan wel aan, want dan kun je het webinar later terugkijken. We raden echter sterk aan live aanwezig te zijn, zodat we samen kennis kunnen construeren!