Webinar deelnemende scholen

Meld je nu aan voor het webinar:

‘Teamdynamiek, hoe kom je met je team in een verbeterflow?’ op 14 en 15 maart

Door de methodiek en ritmiek van de leerKRACHT-aanpak te volgen, kom je met je team doorgaans in een andere dynamiek van samenwerken terecht. Afhankelijk van de specifieke situatie en voorgeschiedenis van je team, kan het zijn dat je team hiermee gemakkelijk in een positieve dynamiek terecht komt. Doorgaans is het zo dat teams ontwikkeldrempels tegenkomen, die de dynamiek (vaak tijdelijk) wat onstuimig kan maken. Je team is dan op zoek naar een nieuw evenwicht op een hoger niveau van samenwerking. Dat hoort erbij en daar kun je invloed op uitoefenen.

De volgende onderwerpen komen aan bod in dit webinar: 

  • Je snapt dat schommelingen in de teamdynamiek normaal zijn en waardevolle informatie verschaffen over de ontwikkeling van het team en wat aandacht nodig heeft.
  • Je realiseert je dat jij onderdeel bent van de dynamiek en dat jouw handelen (vaak onbedoeld) deze dynamiek mede in stand houdt (wat daarmee ook een sleutel is er wat aan te veranderen).
  • Je kent enkele concrete, praktische mogelijkheden om de teamdynamiek te beïnvloeden.
  • Je durft wat meer te interveniëren op de teamdynamiek, omdat je beseft dat jij het niet hoeft op te lossen.

Doe je mee? Je kunt kiezen uit 3 momenten:

Kun je het webinar niet live volgen? 

Meld je dan wel aan, want dan kun je het webinar later terugkijken. We raden echter sterk aan live aanwezig te zijn, zodat we samen kennis kunnen construeren!