Rol wijzigen

We hebben in augustus de rolwijzigingen in de academie doorgevoerd. Helaas kunnen we niet alle 7000 gebruikers met 1 druk op de knop koppelen aan de rol waarmee zij zich ooit aanmeldden.
We hebben ons best gedaan om de bij ons bekende schoolleiders en schoolcoaches in de juiste rol te zetten, maar er is geen garantie dat het gelukt is.

Op alle landingspagina’s staan daarom nu twee formulieren om de rol direct te wijzigen (dit wordt ook direct geautomatiseerd door gevoerd. Deelnemers moeten wel even opnieuw inloggen om ook werkelijk de wijziging te zien. We hopen dat we hiermee geen gefrustreerde deelnemers voorkomen, omdat ze zelf de regie hebben en niet hoeven wachten op een beheerder die eea doorvoert.
Mocht je als expertcoach of verandercoach toch nog vragen hebben of geluiden hoort dat iets niet goed gaat, gebruik dan alsjeblieft het hulpvraag formulier, zodat wij direct kunnen reageren.
In deze fase pakt LearningROCKS even de gebruikersvragen op, zodat we, als er iets niet goed ingesteld staat, dat achter de schermen snel kunnen regelen.

Nieuwe gebruikers die zich aanmelden, zitten direct in de juiste rol (mits ze het registratieformulier van hun eigen rol invullen) dat was al geautomatiseerd.